the Cane Colorati
the Cane Colorati

Onze andere huisdieren

 

Paard(Pony) Aiden

Geslacht: Ruin
Gebortedatum: 14-05-2013
Overige info: Gechipt en gecastreerd

Na heel wat jaren is eindelijk 26 September 2019 mijn meisje droom uit gekomen. en met 2 kinderen die met al paardreden en een 3 die ook wil gaan rijden is het daarom alleen maar leuker om ons eigen paard/pony te heben. Aiden is een bonte pony met schofthoogte 1.56. Aiden is geboren in Ierland en sinds 27 mei 2019 in Nederland

2 Axelotels


we hebben in de huiskamer een aqarium waar 2 Axelotels in leven Roos en Spikkel.

veel mensen denken nu wat is nu een axelotel! Het is een soort water salimander onze kinder zegen ook wel ze lijken op een pokimon

 

Aquarium vissen


We hebben een klein aquarium met div vissen zoals o.a. guppies, vuurgourami, algenetter enz.

TobyGeslacht: Kater
Gebortedatum: 14-06-2012
Overige info: Gechipt en gecastreerd

Toby is ons vondelingetje. We hebben hem 18 juli 2012 gevonden toen we andere mensen aan het helpen waren een nestje kittens van +/- 8 a 9 weken oud te vangen die gedumpt waren.
Onze zoon van toen 1,5 jaar had ineens een klein katje gevangen en riep meteen mijn poes, dus hij is mee naar huis gegaan en ook niet meer weg gegaan.
Bij controle bij de dierenarts bleek hij +/- 4 á 5 weken oud te zijn. Onze hond Lana heeft vanaf het begin meteen gemoederd over hem. Hij werd  gelukkig ook door de andere huisdieren geaccepteerd en de kinderen hebben hem de naam Toby gegeven.

Toby is een grote knuffel kont en een katje die ook graag met andere honden speelt als ze op bezoek komen. Tobby is in 2016 verhuist na de familie veenbergen in deventer omdat ons jongste dochtertje niet zo lief voor hem was.

†FelixGeslacht: Kater
Geboortedatum: 26-05-1998 + 24-09-2013
Overige info: Getatoeëerd en is gecastreerd
 
Felix is ons oudste huisdier. Linda heeft hem op haar 12e gekregen, hij komt uit het asiel.
Hij is echt een knuffel die alle dieren accepteert en op zijn moment ook echt zijn aandacht vraagt om te spelen of te kroelen op schoot. Vroeger ging hij graag naar buiten op jacht naar muizen. Tegenwoordig gaat hij niet verder dan de tuin.  
24-09-2013 hebben we met veel verdriet het besluit moeten nemen om Felix te laten in slapen, omdat hij ziek was en steeds meer ouderdoms- klachten kreeg. Felix is rustig in Linda`s armen gaan slapen.
 

MimiGeslacht: Poes
Geboortedatum: 25-05-2006
Overige info: Gechipt en gesteriliseerd
 
Mimi was ons tweede huisdier die bij ons kwam wonen toen wij samen gingen wonen.
We hebben haar ook uit het asiel, het is echt een knuffel poes die van iedereen die op bezoek kwam de aandacht vroeg en op schoot kroop. Ze ging graag naar buiten om muisjes te vangen.

Helaas is ze sinds 20-07-2012 vermist en hopen nog elke dag dat ze terug komt of gevonden wordt.

†NijntjeGeboortedatum: voorjaar 2011 + 18-12-2013
 
Nijntje is een klein blijvende konijn. 
Toen we bij de kinderbroederij gingen kijken hadden ze kleine baby konijntjes, Daimy en Levi gingen alleen maar bij de konijntjes kijken. Steeds vroegen ze of ze er eentje mochten hebben. Toen we hoorden dat de baby konijntjes verkocht werden als ze 8 weken waren hebben we besloten om er 1 tenemen.
 
Nijntje zit in een grote kooi met 2 etages en in de lente/zomer/herfst (met mooi weer) mag het konijn elke dag eventjes los in de tuin. Dit gaat nog steeds heel goed met de overige huisdieren.